HOME *** VOOR WIE *** WORKSHOP *** BLOKTRAINING *** WEEKTRAINING
WIE IS…?
HET ONTSTAAN VAN SWINGBOKSING
VOOR WIE…?
TARIEVEN
CONTACT
VOORWAARDEN
SPORTKLEDING
BEDRIJFSGEGEVENS

VOOR WIE...?

Swingboksing is voor iedereen boven de 18 jaar)*. Bij sport speelt leeftijd geen rol. Wel het respect voor elkaars fysieke mogelijkheden. Individuele niveaus krijgen de kans bij Swingboksing te groeien. Heb je een beperking? Of heb je heel lang niet gesport? Is er iets anders waardoor je in de sport niet helemaal tot uiting komt? Neem dan vooraf contact op met Eugenie Keizer. Je lichaam geeft grenzen aan. Luister daarom ook naar je lichaam.
Samen met jou bepaalt ze welke mogelijkheden er zijn.

INDIVIDUEEL
Heb je liever een geheel eigen training? Dat kan. Zet in het CONTACTFORMULIER wat je wensen zijn, dan wordt je teruggebeld of gemaild. Voor deze training gelden andere VOORWAARDEN.

GROEPSTRAINING
Voor groepen kunnen aparte trainingen worden gegeven; workshop, vier weektrainingen, wekelijkse trainingen. Hiervoor gelden andere VOORWAARDEN.

BEDRIJVEN
Voor collega’s van bedrijven is het mogelijk een workshop of vier weektrainig te volgen. De inhoud kan een sportieve, ludieke samenkomst zijn. Of een meer inhoudelijke samenwerking. Swingboksing is een manier om mensen van een andere kant te (leren) zien.


)* Omdat jeugd jonger dan 18 jaar in verband met de ontwikkeling van hun lichaam een andere sportbenadering behoeft, stel ik Swingboksing alleen open voor iedereen boven de 18 jaar.

© 2014 Swingboksing