HOME *** VOOR WIE *** WORKSHOP *** BLOKTRAINING *** WEEKTRAINING
WIE IS…?
HET ONTSTAAN VAN SWINGBOKSING
VOOR WIE…?
TARIEVEN
CONTACT
VOORWAARDEN
SPORTKLEDING
BEDRIJFSGEGEVENS

SWINGBOKSING Workshop

Wil je eens ervaren hoe het is om te boksen? Zin je energie explosief te uiten? En wil je dit op een plezierige en swingende manier ervaren? Dan is de workshop Swingboksing iets voor jou.

Net als bij boksen vindt bij Swingboksing lichamelijk contact plaats. Actie en reactie zijn hierbij kernelementen. Om je daar inzicht in te geven, worden er oefeningen gedaan op elkaars handschoen(en) en op het lijf. Dit alles bij elkaar geeft de workshop je een betere (boks)bewegingszekerheid.

In de training zitten de volgende onderdelen: warming-up, basisstoten zonder handschoen(en), basisstoten met handschoen(en), basis- en combinatiestoten op handschoen(en) partner, lijf-aan-lijf boksen, conditie- en kracht, cooling down.

Wie kunnen er meedoen? Iedereen boven de 18 jaar. Tijdens de workshop wordt rekening gehouden met het individuele sportniveau. Heb je een blessure of andere lichamelijke beperkingen? Geef het aan bij opgave.

Draag sportkleding waar je je goed in kunt bewegen en binnen sportschoenen. Neem verder mee: handdoek, fles water en humor. Bokshandschoenen zijn aanwezig. Een enkelvoudig bitje mag, maar is niet verplicht. De oefeningen worden alleen in opdracht en onder begeleiding gedaan.

De workshop duurt 1,5 uur.

Op aanvraag kan de tijd aangepast worden voor een individuele- of eigen groepsworkshop.

Wil je een boks sport boost? Volg dan de BLOKTRAINING.

© 2014 Swingboksing