ComputerSooSplus.nl
HOME + MODULEN + LOCATIE's + BEGELEIDERS + ORGANISATIE's + PARTNERS + OVER ONS
Voor wie
De mogelijkheden
Door wie

Voor wie

ComputerSooS plus is bedoeld om mensen op weg te helpen in de "Wondere wereld van de Computer", de mogelijkheden/instellingen van de computer zelf of in te gaan op specifieke programma's als Internet, Mailen, Word, Excel, Sociale media, Teleshopping, Telebanking, Google, Marktplaats, Wikipedia enz.

Dus mensen die de mogelijkheden willen leren kennen van de computer of die een bepaalde vraag hebben over het werken met de computer. Mocht u eens langs willen komen, welkom!

Het enige dat u nodig heeft is belangstelling en ..... de durf om de eerste keer over de drempel te stappen.

Drempelvrees is echter beslist niet nodig, want u wordt opgevangen door ervaren vrijwilligers die u graag verder helpen.

Voor deelname aan ComputerSooS plus is het bezit van een computer thuis niet eens nodig. Alhoewel u ook uw eigen laptop mee kunt nemen. Ook hoeft er géén studiemateriaal te worden aangeschaft (er wordt enkel een kleine vergoeding gevraagd voor de door u benodigde copieën)

Misschien heeft u thuis geen computer of geen aansluiting voor internet/e-mail. Of u volgt een computercursus, maar als u thuis bent is het toch wat lastiger dan tijdens de cursus. Of u bent al redelijk thuis op de computer, maar loopt tegen een bepaalde vraag aan.

Bij ComputerSooS plus krijgt u advies en antwoorden op uw vragen.
© 2014 ComputerSooS plus